DISCIPLINES

Waarmee kunnen wij u helpen?
Onze werkzaamheden onderscheiden zich in de disciplines Ontwerpen, Bouwtechniek, Verbouwen en Bijgebouwen. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontwerpen
Voordat we met ontwerpen beginnen toetsen we de haalbaarheid van uw plannen voor wat betreft regelgeving en budget. Wij anticiperen op uw wensen door het ontwerp in 2d of 3d te presenteren. Voor elk ontwerp, van modern tot klassiek en van klein tot groot kunt u bij ons terecht.

Bouwtechniek
Wij verzorgen voor u het complete bouwkundige ontwerp en bijbehorende uitwerking t/m uitvoeringsgereed ontwerp. Verder begeleiden wij u tijdens het proces richting de omgevingsvergunning. Dat wil zeggen de communicatie richting de verschillende partijen, het regelen van diverse rapporten, contact met de gemeente en welstand, et cetera. Wij zorgen ervoor dat alles op elkaar is afgestemd en het een en ander volgens planning verloopt.

Verbouwen
Wilt u een woning verbouwen of een bedrijfspand of bijgebouw uitbreiden? Wij zijn uw rechterhand vanaf ontwerp tot en met prijsvorming, voor verbouwingen en renovaties van klein tot groot.

Bijgebouwen
Wilt u een (aangebouwd) bijgebouw bouwen? Voordat wij met het teken- en rekenwerk starten, bekijken we eerst uw vergunningsvrije mogelijkheden!