Over Bouwbureau Twente

Wij zijn Bouwbureau Twente

Nieuwbouw of verbouwplannen? Bouwbureau Twente helpt u graag voort! Kom bij ons vrijblijvend op gesprek en dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Wij ontwerpen samen met u en wat betreft de bouwtechniek werken wij de stukken graag compleet voor u uit voor vergunning of prijsvorming. Dit alles verzorgen wij voor een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Ontwerp

Voordat we met ontwerpen beginnen toetsen we de haalbaarheid van uw plannen voor wat betreft regelgeving en budget. Wij anticiperen op uw wensen door het ontwerp in 2d of 3d te presenteren. Voor elk ontwerp, van modern tot klassiek en van klein tot groot kunt u bij ons terecht.

Bouwkundig tekenwerk

Wij kunnen voor u het complete bouwkundige ontwerp en bijbehorende uitwerking t/m uitvoeringsgereed ontwerp verzorgen. Hiernaast regelen wij voor u alle benodigde rapporten, waaronder de constructieberekening, Toetsing Bouwbesluit en de EPC- en MPG-berekening.

Begeleiding

Wij begeleiden u tijdens het proces richting de omgevingsvergunning. Dat wil zeggen de communicatie richting de verschillende partijen, het regelen van diverse rapporten, contact met de gemeente en welstand, et cetera. Wij zorgen ervoor dat alles op elkaar is afgestemd en het een en ander volgens planning verloopt.

Wilt u ook begeleid worden bij de prijs- en contractvorming of tijdens de bouw? Dan verwijzen wij u graag naar de integrale mogelijkheden die Het Spanjaard biedt.

Gevestigd in Het Spanjaard te Borne

Bouwbureau Twente is het bouwkundig tekenbureau voor al uw bouwplannen. We zijn gevestigd zijn in Het Spanjaard te Borne. Het kenniscentrum waar u terecht kan voor alle bouw gerelateerde vragen. Doordat we gevestigd zijn in Het Spanjaard werken we ook nauw samen met deze partnerbedrijven. Hierdoor kunt u ook voor uitgebreidere, bouw gerelateerde vraagstukken bij ons terecht. Samen vinden we de oplossing!